Rekommendationer

Jabushe gör våra kunder nöjda

Antalet kvinnor som använder hudvårdsserien Jabushe ökar varje år och vi får dagligen samtal från nöjda kunder. Jätteroligt och inspirerande för oss men framförallt är det ett bevis på att Jabushe lever upp till de höga krav som våra kunder ställer på hudvårdsprodukter.

Jag har använt Jabushe Soft i många år och tycker att den är klart bäst av de jag provat. Den går snabbt in i huden och lämnar efter sig en mjuk och sidenmatt yta. Trots min ålder har jag en fin hy med få rynkor - huden ser fräsch ut, helt enkelt.

Birgitta Lindstein, 67 år

Sedan jag började använda Jabushe Original och Jabushe Eye Cream har jag fått mycket mjukare och mer spänstig hy trots att jag fyller 50 nästa år. Pigmentfläckarna är mindre synliga och jag känner mig fräschare.

Camilla Bergström, 49 år


Jag har använt Jabushe Original i många år – över 14 är det nu. Min hy är så full av lyster och huden känns fastare. Jag upplever att ansiktet känns piggare och har mer lyster – det glåmiga och trötta är borta. Det mörka under ögonen har också dämpats. Älskar denna produkt!

Britt Klintvik, 58 år

Förutom att mina rynkor blir mindre synliga så blir min hud mjuk och smidig och får fin färg. Det betyder mycket för mig. Ögonkrämen är mild men otroligt effektiv och har gjort huden runt ögonen slätare. 
Jag ser helt enkelt mycket piggare ut och det skulle vara svårt för mig att vara utan Jabushe.

Helen Lind, 44 år


Jag får ofta höra att jag ser yngre ut än vad jag är och jag har också märkt att mitt ansikte fått finare glöd och lyster. Jag är väldigt mån om min hud och vill använda bra produkter som Jabushe där forskning och klinisk prövning ligger bakom produkten.

Zahra Cherri, 47 år


UPP