Om Jabushe

Jabushe – ett revolutionerande resultat av svensk forskning

Vår världsunika, patenterade formula QAL-100 har genomgått en omfattande klinisk prövning och resultaten visar att QAL-100 fungerar aktivt för att minska rynkor och reparera solskadad hud.

Studien har granskats och godkänts av forskningsetiska kommittén vid Karolinska Sjukhuset i Stockholm (2001) samt publicerats i en av världens mest ansedda medicinska tidskrifter, British Journal of Dermatology, 2003:149:841-849.

Vad är QAL-100?

QAL-100 består av liponsyra, coenzym Q10 och acetylkarnitin. Liponsyra är ett vitaminliknande ämne som består av mycket små molekyler. I kombination med att ämnet är fett och vattenlösligt har det en unik förmåga att penetrera huden.

Väl nere i hudcellen kan E- och C-vitamin bildas, båda skyddande antioxidanter. C-vitamin bidrar dessutom till att huden kan bibehålla sin spänst.

Teorier tyder på att liponsyra även stimulerar hudcellen att omvandla hudens befintliga A-vitamin till A-vitaminsyra som har en reparerande effekt mot rynkor.

Coenzym Q10 finns naturligt i relativt stor mängd i överhuden men med åren avtar kroppens egen produktion av Q10 som stärker hudens antioxidativa skydd och cellvitalitet.

Acetylkarnitin är ett aminosyra- och B-vitaminsliknande ämne som bildas från karnitin. Acetylkarnitin gör liponsyra mer effektiv och hjälper hudcellernas energiproduktion att använda vissa fettsyror som bränsle.

Effekten är bevisad och officiellt erkänd

I över 10 år har kvinnor använt Jabushe. Hudvårdsseriens popularitet beror på produkternas tydliga och synliga resultat. Den kliniska prövningen av Jabushe är godkänd och granskad av forskningsetiska kommittén 2001 vid Karolinska Sjukhuset samt erkänd och publicerad av British Journal of Dermatology, en av världens mest ansedda tidsskrifter i ämnet.

Jabushe har flera gånger blivit utsedd till Årets hudvårdsprodukt av Svensk Egenvård.

UPP