Marie, Hudterapeut

 

Marie Oddsson från Stockholm har arbetat som auktoriserad hudterapeut i många år och ställer höga krav på de produkter hon rekommenderar, krav som hon ser att Jabushe uppfyller.

Jabushe gör dig inte besviken. Den är kliniskt testad och vetenskapligt granskad med tydliga resultat mot våra ålderstecken och jag ser dagligen bevis på att Jabushe fungerar genom synliga effekter på rynkor, linjer och pigmentförändringar. De fina forskningsresultaten talar helt enkelt för sig själva.

 

­Upplev vad svensk, parabenfri och vetenskapligt dokumenterad hudvård kan göra för din hud. Det är det är det bästa råd jag kan ge.

 

När jag började arbeta som hudterapeut på hudvårdssalong var aktiva och förebyggande hudvårdsserier enbart tillgängliga att köpa för kunder som besökte en hudvårdssalong. Det innebar att färre hade möjlighet att använda produkter av riktigt hög kvalité och det till ett högre pris. Idag ser marknaden annorlunda ut och i samma veva har även kundernas krav och kunskap om hudvård ökat.

 

Jabushes hudvårdsserie innehåller aktiva ingredienser och det är därför viktigt att huden får tid att vänja sig vid den. Så jag rekommenderar alla att följa råden som finns på alla Jabushes bipacksedlar. Resultatet kommer inte att dröja.

 

För mig är Jabushe ett självklart val. Nu är det din tur.

 

Kontakta Marie idag om du har frågor om hudvård eller våra produkter..

marie hudterapeut
UPP