Frågor och Svar

 

Nedan följer några av de vanligaste frågorna som våra kunder har. Har du andra frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Denna information finns även i bipacksedeln som medföljer varje produkt.
  • När de aktiva ämnena tränger in i huden är det vanligt att en pirrande och värmande känsla uppstår. Denna effekt är normal och avtar med tiden. Ibland kan rosiga prickar uppträda, vilket också är normalt. För att säkerställa att huden inte överreagerar bör den vänjas successivt.

 

  • Notera! Svullnad, kliande eller brännande känsla är inte normalt. Användandet ska avbrytas. Produkten kan vara för aktiv för din hudtyp.

 

  • Rengör alltid huden noggrant före applicering.

 

  • Testa alltid en ny hudvårdsprodukt genom att applicera på ett hudparti med känslig hud t ex armvecket, insidan av handleden eller bakom örat.

 

  • Undvik stark kyla eller värme direkt efter applicering.

 

  • Vid vistelse i direkt solljus rekommenderas en ansiktskräm med UV-skydd, minst SPF 15 men gärna högre.

 

  • Endast för utvärtes bruk.

 

  • Undvik direkt kontakt med ögonen. Vid kontakt skölj noggrant ögat med rent rinnande vatten.

 

  • Personer med konstaterad hudsjukdom (t ex psoriasis eller synliga blodkärl) eller särkilt känslig hud bör rådfråga en hudläkare innan användning.

 

En svensk hudvårdsserie för dig som vill minimera hudens ålderstecken och återfå en spänstig hy med fin lyster. Jabushe behandlar och förhindrar uppkomst av rynkor och solskadad hud och ger färre grova porer och mindre påsar under ögonen.
Jabushe innehåller den patenterade formulan QAL-100. Den kliniska prövningen visar klart synlig, och mätbar effekt. Prövningen är godkänd och granskad av forskningsetiska kommittén 2001 vid Karolinska Sjukhuset samt erkänd och publicerad av British Journal of Dermatology, en av världens mest ansedda tidsskrifter i ämnet.
Det är individuellt. Oavsett vilken produkt du använder så rekommenderar att du använder den kontinuerligt för ett varaktigt resultat, men under minst 12 veckor. Vårt serum för punktbehandling ger snabbare resultat än så men det bästa är att först testa vilken produkt som passar bäst för just dig.
Jabushe är en mycket aktiv hudvårdsserie. Oavsett vilken produkt du väljer så rekommenderar vi att du använder produkten 1 gång varannan dag under första veckanoch 1 gång dagligen under andra veckan. Tredje veckan kan du använda produkten både morgon och kväll.
Eftersom Jabushe är en mycket aktiv hudvårdsserie så bör du prova produkten innan du börjar använda den regelbundet. Något man bör göra med alla aktiva hudvårdsprodukter. Applicera produkten på ett hudparti med känslig hud, exempelvis i armvecket, på insidan av handleden eller bakom örat för att se hur din hud reagerar. Personer med avvikelser, t ex synliga blodkärl eller konstaterad hudsjukdom bör alltid konsultera hudspecialist innan användning. Jabushe ökar blodflödet i ytliga blodkärl, vilket gör att blodkärlen vidgar sig och kan göra rodnaden mer synlig. Man bör därför inte använda Jabushe vid den typen av besvär.
Nej och hudvårdsserien är även fri från parabener.
Hudvårdsserien Jabushe innehåller inte UV-filter, vi rekommenderar därför den som använder våra produkter att inte utsätta sin hud för direkt solljus om man väljer att göra det så bör man använda solkräm med hög solskyddsfaktor.
UPP