Jabushe Collacen fakta

 

Vi gör allt för att vårda och ta hand om vårt yttre, men ofta tänker vi inte på att det vi kan göra från insidan har minst lika stor betydelse. Jabushe Collacen är ett väl sammansatt kosttillskott för fräsch hud med fin lyster, glansigt hår och vitala naglar, och är ett utmärkt komplement till den dagliga hudvårdsrutinen.

Den viktigaste ingrediensen är lågmolekylärt marint kollagen som lätt tas upp av kroppen, men Jabushe Collacen innehåller även vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning, vitamin A och biotin som bidrar till normal hud och normalt hår, samt zink som bidrar till normal hud, normalt hår och normala naglar.

Kollagen – hudens bästa vän

Kollagen är hudens viktigaste byggsten, men återfinns förutom i huden även i leder, ligament, skelett, muskelvävnad, hår och naglar. Faktum är att huden består till 70% av just kollagen. Kroppens egen produktion av kollagen avtar med åldern och denna kollagenförlust leder till ålderstecken såsom rynkor, försämrad fuktbalans och minskad fasthet.

Utvald sammansättning för hud, hår och naglar

Med en väl sammansatt formula av kollagen, vitaminer och mineraler ger Jabushe Collacen ett väl anpassat näringstillskott för hud, hår och
naglar:

Marint kollagen* 5.000 mg Kliniskt dokumumenterat med visad effekt
C-vitamin Ester-C 100 mg Patenterat C-vitamin, bidrar till normal kollagenbildning
Zink 10 mg Bidrar till normal hud, hår och naglar
Vitamin B5/pantotensyra 3,5 mg Viktigt för hud & hår
Vitamin A 200 mcg Bidrar till normal hud
Biotin 50 mcg Bidrar till normal hud & normalt hår
*Peptan F, hydroliserat och kliniskt dokumenterat kollagen från fisk

 


Jabushe Collacen

 

UPP